Personligt Mentorforløb og skræddersyet 1:1 Tid

1:1 Tid

Få hardcore sparring og lys på alt det du er, og alt det du gerne vil skabe mere af i dit liv. Det er tid til at blive alt hvad du kan blive og leve i overensstemmelse med det du inderst inde allerede er. Uanset hvilken rolle og placering du hidtil har indtaget, så er det her du kommer ved roret– i dit liv, i din virksomhed, i dit lederjob. Jeg er den fortrolige makker på din rejse.

Køb klippekort på 5 x 1:1 tid og 10 x 1:1 tid til både privat og erhverv nederst på siden

Er du landet det rette sted?

Måske kan du genkende dig selv i en eller flere af følgende udsagn:

Du ønsker at opleve mere ro, nydelse og frihed, men kan ikke blive fri af begrænsende tanker, adfærd og roller i relation til andre
Du ønsker at skabe en 180 graders vending af dit liv, men ved i virkeligheden ikke hvor du skal starte
Du ønsker et lettere liv, men har ikke erfaring med at ændringer kan komme uden virkelig at måtte knokle for det
Du ønsker at folde dine evner ud, men bliver hver gang i tvivl, og ender med enten at forcere eller stoppe

Jeg har haft hundredvis af klienter i 1:1 sessioner. Jeg ved præcis hvilken rejse du stævner ud på, og hvad der skal til for at du kommer derhen hvor du gerne vil.

The sky is not the limit – Your mind is!

– Citat af Marilyn Monroe

Hvad kan du få hjælp til?

Mine tidligere klienter har jeg
blandt andet hjulpet med:

Nye livsstrategier der gør det endeligt op med udbrændthed, ved konsekvent og kontinuerligt at frigive energi og glæde indefra.
Mestring af autentisk ledelse, både selvledelse og overfor medarbejdere, forankret i en dyb indre kontakt og navigationsevne.

Professionalisering af ejerledede virksomheder, hvor ejerledere trygt skruer op for både beslutningskompetence og frihed på samme tid.

Vælg mellem klippekort på 5 & 10 x 1:1 tid

Book din 1:1 Tid lige her

Hvis du stadig er i tvivl, så vid at du faktisk ikke behøver klare alting selv. Livet er så meget sjovere – og lettere – når du vælger at omgive dig med én der forstår. Let’s go!