Læring med bundlinjeeffekt

Virksomheds Workshops & Facilitering

Læring med bundlinjeeffekt, gennem undervisning i værditilførende emner, og træning i at anvende dem i praksis. Det er uddannelse for det samlede hold deltager, og selvudvikling for den enkelte, skræddersyet til netop Jeres behov, og indplaceret så det tilgodeser driften.

Udviklingsforløb til virksomheder

Skræddersyet og indplaceret så det tilgodeser driften

Et udviklingsforløb griber fat i de mellemmenneskelige processer, der spænder ben for resultatskabelse. I får nye perspektiver, sparring på tværs og ikke mindst et fælles sprog.

Det er op til Jer, om det skal være gennem en workshop i Ledelse i Praksis, Strategisk Ledelse, Teamledelse, Projektledelse og Forandringsledelse eller gennem Organisering, Organisationspsykologi, Adfærdsdesign, Coaching og Konflikthåndtering – eller måske noget helt andet?

Hver workshop skræddersyes til at understøtte Jeres strategi og målopnåelse, og sætter ind lige der hvor I befinder Jer nu.

Vi kvalificerer sammen indholdet, og de elementer som har særlig værdi for Jer, ligesom vi løbende evaluerer Jeres oplevede udbytte.

Som CEO kan du tage del i workshops eller i et parallelt 1:1 forløb, hvor du gennemgår et setup tilpasset dig, så du sikrer at I som en samlet enhed har fælles sprog, og anvender det lærte i praksis, også efter endt forløb.

Alle workshops kan konverteres til et uddannelsesforløb på akademi-niveau, med de tilskudsmuligheder der følger med – de kan også suppleres med individuelle 1:1 samtaler til hver enkelt deltager.

Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om hvad workshops og facilitering kan gøre for Jer.