Lær mig og min rejse bedre at kende

Om Birgitte Steiner

På min vej gennem livet har jeg altid holdt kursen ved at regne den ud, strukturere og organisere i mentale roadmaps. Mit mindset var baseret på devisen at mine succeser kunne måles og vejes ud fra hvad jeg måtte ofre for at få dem – og jeg ofrede derfor ofte mig selv, for det rigtige regnestykke.

Mine mentale roadmaps blev skræddersyede, forfinede, og smartere – jo mere jeg kunne optimere og effektivisere, desto mere kunne jeg jo nå. Det var et regnestykke jeg lavede dagligt. Jeg var overbevist om, at hvis bare jeg knoklede nok, så skulle jeg nok nå i mål.

Jeg skulle bare lige regne ud hvordan jeg kom hen til det stadie, hvor jeg kunne ånde lettet op, se mig omkring og nyde alt det livet har at byde på. Udeblivelsen heraf var udelukkende et udtryk for at jeg som menneske ikke slog til – og at det kun var et spørgsmål om hvor hårdt jeg var i stand til at knokle – regnestykket gav jo mening rent mentalt – men kropsligt var det en helt anden sag.

STOP! Beviserne for at jeg havde stævnet ud på forkert kurs mod mine mål om frihed og overflod på alle fronter hobede sig op, og aldrig havde jeg følt så stor en længsel efter noget. Det blev så lysende klart!

Jeg begyndte at mærke efter, og det jeg mærkede fandtes der ingen mentale roadmaps eller regnestykker for. Det gav ganske enkelt slet ikke mening. Kan man virkelig få alt det man drømmer om af overflod på alle fronter; nærvær, nærende relationer, drømmejob, mentalt og økonomisk overskud, tid, og frihed?

Ja! Jeg gjorde det, da jeg tog roret, og vendte mit liv 180 grader.

Jeg brænder nu for at give det videre – og jeg vil så gerne lære dig at du kan få alt det du drømmer om, ved at stoppe med at knokle derudaf efter mentale roadmaps. Vi skal have kroppen med, kompasset kalibreret, og sætte ud på en ny, klar og tydelig kurs, fyldt med nydelse, frihed og overflod. Hvor nuet er det vigtigste, og hvor fremtiden kommer helt af sig selv.

Dit mindset bliver fremover din bedste ven og tro tjener, som sikrer at du holder dine aftaler med dig selv, uden at gå på kompromis med dine behov, på rejsen mod mål.

15 års bred erhvervserfaring

Mit CV

Jeg er uddannet ID Psykoterapeut MPF, og har derudover en Højere Diplom uddannelse i Organisation & Ledelse fra Syddansk Universitet, samt uddannelse indenfor, og erfaring med, bestyrelsesarbejde.

Summen er mere end 15 års bred erhvervserfaring med udvikling af både virksomheder og ildsjæle, opnået gennem et virke som Koncernchef, Virksomhedskonsulent- og Underviser, og nu som selvstændig.

Et udemenneske, som aldrig går ned på en god kop kaffe

Personligt

Jeg elsker livets kontraster og muligheder, og at grine helt nede fra lilletåen.

Min mand Kevin og jeg går dagligt ture ved skov og strand, og afholder konsekvent ferier i nærheden af vand.
Trangiaen er en fast følges ven, for man må aldrig gå ned på en god kop kaffe i godt selskab, uanset tid og sted.
Mit human design er Manifestor, Krebs i stjernetegn, og Enneagram type 7.

Uanset hvad der bringer dig denne vej forbi, så er alt velkommen. Det er dit rum og din tid. Alle samtaler og sessioner er underlagt tavshedspligt.